Historie

 

In 1945 startte de heer P. Beeren ons bedrijf aan de Langstraat 99 te Venlo, welk in 1954 verhuisde naar de Baarlosestraat 253 te Hout-Blerick. Het bedrijf groeide mee met de Blerickse Buizen Fabriek – destijds de belangrijkste opdrachtgever – welke later opging in de Verenigde Buizen Fabrieken met vestigingen in Maastricht, Oosterhout, Arnhem en Blerick. Hiervoor verzorgde Beeren Transport het gehele vervoer van en naar Duitsland en Zwitserland.

Sedert de jaren negentig heeft Beeren Transport een stormachtige groei doorgemaakt en verzorgde het vervoer voor tal van gerenommeerde ondernemingen. Hierdoor werden de locaties aan de Baarlosestraat (kantoren en parkeerplaatsen) en de Voltastraat (onderhoud wagenpark en op- en overslag) te klein voor het steeds omvangrijker wordende bedrijf en wagenpark. De gemeente Venlo toonde interesse voor de locatie aan de Baarlosestraat en bood Beeren Transport een uitstekende nieuwe locatie aan. De onderhandelingen met de gemeente Venlo konden op wederzijds reële en constructieve wijze gevoerd worden. Dit resulteerde in een voor beide partijen uitermate bevredigende oplossing. Zo verhuisde Beeren Transport in februari 2001 met al haar activiteiten naar deze schitterde nieuwe locatie aan de Marco Poloweg/Stanleyweg op Trade Port West te Venlo. Daar beschikken wij over moderne kantoren, een grote loods voor op- en overslag, een moderne eigen werkplaats, eigen wasstraat en een royale bewaakte en beveiligde parkeerplaats.

Vanuit deze schitterde locatie runt inmiddels de derde generatie, in samenwerking met een jong, dynamisch, deskundig, betrouwbaar en flexibel team van medewerkers dit oud Venloos familiebedrijf.