Home

Beeren’s Intern. Transportbedrijf B.V. is een internationaal transportbedrijf, gevestigd aan de Marco Poloweg in Venlo, strategisch gelegen aan de A67 Eindhoven – Duisburg en is al meer als 70 jaar een begrip in de transportwereld. Wij zijn gespecialiseerd in transporten van en naar Duitsland, Nederland, België, Luxemburg,  Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk V.V. en binnen de BeNeLux.

Bij ons kunt u terecht voor zowel complete ladingen, stukgoedzendingen en deelzendingen. Het maakt niet uit welke goederen, we zullen er altijd voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wij vervoeren o.a. staal, karton- en papierproducten, bouwmateriaal, planten, conserven, houdbare levensmiddelen, hygiëne producten, chemicaliën enz. Het vervoer van chemicaliën (vooral ADR-goederen) is een van onze specialiteiten, dit blijkt ook uit het feit dat veel van onze vaste klanten grote multinationals zijn. Speciaal voor deze ADR- transporten hebben wij in 2011  het SQAS certificaat behaald, dit certificaat geeft al aan dat ons bedrijf hele hoge kwaliteitsnormen handhaaft wat het transport van gevaarlijke stoffen aangaat. Verder zijn wij natuurlijk ook in het bezit van ISO 9001:2015 en HACCP.

De heer L.M. Beeren ziet persoonlijk toe op het wagenpark. Dankzij zijn jarenlange ervaring en omdat hij zich altijd op de hoogte houdt over de nieuwste technische ontwikkelingen, is ons wagenpark zeer modern en voldoet aan alle huidige eisen. Op deze manier kunnen we onze klanten altijd een passende transportoplossing bieden.

Mevrouw A.C. Beeren regelt alle andere zakelijke activiteiten, daarbij wordt ze bijgestaan door een zeer deskundig en ervaren team.

U kunt dus ook altijd bij haar of bij een van deze medewerkers terecht met vragen over transportoplossingen of andere vragen.