Presentatie

Beeren’s Intern. Transport is sinds februari 2001 gelokaliseerd op Trade Port West in Venlo, strategisch gelegen aan de A67 Eindhoven – Duisburg.            

Op deze locatie beschikken wij over moderne kantoren, bewaakte- en beveiligde parkeerterreinen, een moderne eigen werkplaats, wasplaats en ruime opslagfaciliteiten. Totale capaciteit 20.000 m².

Wij verzorgen complete ladingen, stukgoed- en deelzendingen binnen de BeNelux, van en naar Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk V.V. Wij bieden een 24 uurs dekking voor al uw zendingen binnen de BeNeLux en het Ruhrgebied. Voor bijna alle soorten goederen, kunnen wij passende transportoplossingen aandragen; staal, houdbare levensmiddelen, conserven, papierproducten, chemische producten en gevaarlijke stoffen ADR. Bovendien hebben we de mogelijkheid voor temperatuur-gecontroleerd vervoer.

Het vervoer van ADR-goederen en staalproducten in alle vormen en maten is onze specialiteit. Specifiek voor deze transporten hebben wij diverse certificaten, zoals ISO 9001:2008, Dekra en SQAS.

Verder verzorgen wij een groot gedeelte op- en overslag, in onze ruime loods hebben wij alle mogelijkheden; opslag van staalproducten, chemicaliën, temperatuurgevoelige producten enz. Ook de distributie van deze goederen verzorgen wij compleet voor u.

Ons wagenpark:

Wij hebben  50 moderne trekkers, allen volgens de EURO5 en EURO6 norm. Om het vrachtverloop nog soepeler te laten verlopen hebben wij 90 opleggers, deze variëren van huifopleggers, tautliners, boxtrailers, coilopleggers tot thermo-opleggers. Allen geschikt voor 33/34/66 palletplaatsen en voor heftruck en/of kraanbelading. Al onze trekkers zijn voorzien van GPS, navigatie, telefoon en een complete ADR-gevarenuitrusting, onze opleggers zijn allen voorzien met voldoende spanmateriaal, rubberen matten en alle andere vereiste ladingszekeringsmiddelen.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s, ADR-certificaat en Code95.

Planning:

Door een directe en korte lijn naar onze afdeling planning, waar de heren Stanley Cuijpers en Sander Bouten u graag en snel behulpzaam zijn, is een planning op zeer korte termijn mogelijk. Dankzij de modernste computerprogrammatuur zijn wij dag en nacht bereikbaar. Voor eventuele andere kwesties, offertes, prijsaanvragen, transportoplossingen enz. staan de heer en mevrouw Beeren altijd voor u klaar.

Kortom: wij zouden het zeer op prijs stellen indien wij door u in de gelegenheid gesteld zouden worden onze kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit te mogen bewijzen!